Toggle Nav
  • Taal

Producten ontwikkeld in samenwerking met
fysiotherapeuten, doctoren en specialisten.

Bevorder je gezondheid en
welzijn tijdens je slaap

Bij Doctor Fit geloven wij dat een goede nachtrust de basis vormt voor een gezond en energiek leven. Bij Doctor Fit zijn we gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige slaapproducten die zijn ontworpen om jouw slaapervaring te optimaliseren en bij te dragen aan een betere gezondheid.


Wat Doctor Fit onderscheidt, is niet alleen de kwaliteit van onze producten, maar ook onze toewijding aan gezondheid en welzijn. Ons team van experts op het gebied van slaap en welzijn werkt nauw samen om producten te ontwikkelen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook rekening houden met de unieke behoeften van jouw lichaam.

Ontdek wat Doctor Fit nog meer
te bieden heeft.

Blue line relax hoofdkussen

De Doctor Fit Relax Hoofdkussens zijn ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten. De Blue Line beschikt over een geperforeerde traagschuim balk en verlicht hiermee rug en nekklachten. De unieke ergonomische vormgeving zorgt voor de juiste ondersteuning van je hoofd, nek en schouders in iedere slaaphouding.


Dit hoofdkussen bestaat uit 3 unieke zones die zijn ingedeeld voor optimaal comfort en ondersteuning. Daarnaast is het hoofdkussen beschikbaar met 3 verschillende vullingen om ervoor te zorgen dat er altijd een vulling bij zit die past bij jouw specifieke behoeftes.

Bekijk hier de hele collectie!

?>